vårtider

Published on 30 April 2015

Maj månad är på intågande och våren står runt hörnet och väntar otåligt. Som vanligt kämpar april med regn och rusk på sin allra sista dag för den här gången. Men, det finns ingen återvändo. Ljuset är här och med det glädje, grill och gamman.

Plåtter firar det med vårnytt i butiken, solhattar, väskor och krukor. Vi testar också nya områden för att sprida våra ljusstakar och ljuslyktor. Vi ska vara med på Algutsrums marknad, Öland i sommar. Mycket folk och trevligt ställe. Förhoppningsvis hittar fler människor vårt sortiment där.

Glöm inte bort naturen i inredningen. Varje gång jag är på vandring i markerna hittar jag nya saker att släpa hem, både till insidan och till utsida. Vackra trädgrenar och rostiga hinkar finns det gott om i gamla "bonnatrakter". Ett hett tips för den lite mer makabert lagda är ben och diverse skallar som kan pryda en uteplats. Inget är för konstigt för att använda. Särskilt inte i kombination med patinerade krukor och ljuslyktor. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Ut och njut är ledord!

 

Nytt år, nytt, nytt, nytt!

Published on 13 January 2015

Det här med bloggande...

Tänk om tiden fanns i överflöd. Tänk om man kunde få ut alla tankar och påhitt och inredningstips utan att tiden hela tiden pressar. Att jobba som lärare och samtidigt försöka driva en butik med allt vad det innebär, är en ständig kamp mot tiden. Att inte till fullo behärska tekniken är också en stötesten.

Men, vi har inte släppt taget än, inte kastat in handduken, vi har ingen ko på isen utan vi jobbar mot nya mål. Målet är att få webbshoppen att leva, att lägga in fler produkter och att utöka vårt sortiment. Ett annat mål är att vi ska lära oss att byta bilder på vår hemsida, lägga till nya och visa spännande inredning.

Vi hoppas att det finns en hel massa människor som kommer att upptäcka oss i år. Se våra ljuslyktor och ljusstakar. Hitta vår trådslöjd och vår inredning. Vi vill upptäcka nya vackra inredningsdetaljer som vi kan vidarebefordra till er. 

Med förhoppning om ett gott nytt 2015 säger vi hej så länge.

 

 

Sommar?

Published on 30 August 2014

Äntligen händer det saker på hemsidan. Nya produkter har lagts till och fler är på ingång. Kanske kan vi lära oss att bemästra tekniken och få en välfylld inredningsbutik på nätet. Vi väntar hem nyheter från "gamla" leverantörer och nyheter från nya leverantörer. En engelsman, R.J.B Stone, kommer att förse oss med muggar och ramar och vackra krokar. I mitten av september finns de hemma (hoppas vi). V. 39 finns nyheterna från Affari i butiken. De läggs ut så fort vi kan men titta in på vår Facebook-sida och se bilder så länge.

 

Väl mött näst sista sommardagen!

Madde

 

Grillkväll på Plåtter

Published on 05 August 2014

Ljuslykta från Affari.Nu är det dags för evenemang hos Plåtter. Vi slår till på grillkväll kombinerat med shopping. Allt för att fira att vi har en ny, spännande hemsida. Vi bjuder på grillad korv med dricka och sen är det fritt fram för shopping i källaren. Ta med en inredningsintresserad vän, gärna någon som inte har besökt oss förut.

Det hela går av stapeln onsdagen den 13 augusti med start kl. 17.30 och vi håller på så länge det finns intresse för att handla.

Ljuslyktor, inredning, allt hittar du på Plåtter. Klicka i prenumerationsikonen och du får alla nyheter på mailen.

 

Välkomna!

 

Fotosession

Published on 16 July 2014

Nu är arbetet med att lägga in produkter i full gång. Vi fotograferar och publicerar. Inte dåligt för två tekniskt okunniga eller underutvecklade, kanske. Lätt ovilliga är vi också. Laughing Men, skam den som ger sig. Förändringens vindar blåser!

 

Page 1 of 2

Blogginlägg