vårtider

Publicerad 30 april 2015

Maj månad är på intågande och våren står runt hörnet och väntar otåligt. Som vanligt kämpar april med regn och rusk på sin allra sista dag för den här gången. Men, det finns ingen återvändo. Ljuset är här och med det glädje, grill och gamman.

Plåtter firar det med vårnytt i butiken, solhattar, väskor och krukor. Vi testar också nya områden för att sprida våra ljusstakar och ljuslyktor. Vi ska vara med på Algutsrums marknad, Öland i sommar. Mycket folk och trevligt ställe. Förhoppningsvis hittar fler människor vårt sortiment där.

Glöm inte bort naturen i inredningen. Varje gång jag är på vandring i markerna hittar jag nya saker att släpa hem, både till insidan och till utsida. Vackra trädgrenar och rostiga hinkar finns det gott om i gamla "bonnatrakter". Ett hett tips för den lite mer makabert lagda är ben och diverse skallar som kan pryda en uteplats. Inget är för konstigt för att använda. Särskilt inte i kombination med patinerade krukor och ljuslyktor. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Ut och njut är ledord!

Blogginlägg